O nama

Ispod je naš uvod a ovdje možete pogledati web prodavnicu!

HIMOINSA, deo Yanmar Grupe, je globalna korporacija
koji dizajnira, proizvodi i distribuira opremu za proizvodnju električne energije, od dizelskih i gasnih agregata za struju, tornjeva za osvetljenje i upravljačkih ploča, do hibridnih generatora i agregata spremnih za ugradnju u solarne sisteme.

 

Proizvede sve komponente agregata u svojim fabrikama, kao što su alternatori, motori, kućišta i kontroleri. Primjenjuje svoj inženjerski know-how za svaki projekat kako bi prilagodio dizajn proizvoda specifičnim potrebama svakog projekta, pružajući tehničko savjetovanje, studije izvodljivosti i sertifikate, čak i prije formalne naredžbe. Sva ova proizvodna svojstva pružaju kompaniji veliku fleksibilnost u proizvodnji, jer to znači da su proizvodi izrađeni  po specifičnim zahtevima kupca, sa velikom fleksibilnošću i globalnim tržištem.

Ima 11 podružnica širom svijeta, 8 proizvodnih centara i 1.000 zaposlenih koji blisko sarađuju sa više od 130 distributera širom svijeta svaki dan.

Glavni izazov sa kojim se suočava sektor proizvodnje električne energije je nesumnjivo smanjenje uticaja na životnu sredinu. Inovacija je ključna za ovu promenu.

Za HIMOINSA ključ je da bude što bliže svojim klijentima i da se prilagodi koliko god može.

Biti vertikalni proizvođač je glavna snaga firme HIMOINSA, jer kompanija ima mogućnost proizvodnje svih komponenti agregata: genertore, motore nadstrešnice, kontrolne ploče, automatski prekidače i paralelne sisteme. Svi dijelovi su savršeno integrirani i konačni proizvod se uvek ispituju prije isporuke, što minimalizuje potencijalne probleme tokom puštanja u rad.FROST & SULLIVAN DAJE PRIZNANJE HIMOINSA-i  SA NAGRADOM ZA VODEĆEG U ODLIĆNOSTI RAZVOJA ZA 2016. god.

Agencija za istraživanje tržišta Frost & Sullivan prepoznao je kompaniju zbog svoje sposobnosti da postigne nadpovprečni, održivi rast, sa strategijom usmerenom ka kupcima.

Agencija za istraživanje tržišta je stručnom žiriju izdvojila HIMOINSA iz drugog proizvođača generatora za postizanje nekih od najboljih rezultata u pogledu rasta i uticaja na kupce.

SPOSOBNOST INŽENJERINGA: “U poređenju sa svojim konkurentima, HIMOINSA je u mogućnosti da preduzme posebne projekte koji zahtevaju značajne promjene u krajnjem proizvodu, pokazujući jake inženjerske sposobnosti kao i fleksibilnost proizvodnje”.

ZEMLJOPISNO ŠIRENJE  : “Otvaranje novih podružnica i fabrika, pruža kompaniji realan pregled šta se dešava na svakom tržištu na kojem je prisutna.”

MEĐU NAJBOLJIH 5 VODEĆIH PREDUZEĆA U EVROPI: Prema nedavnim studijama kompanije Frost & Sullivan, HIMOINSA je jedna od 5 vodećih kompanija u evropskoj industriji generatora.

POVJERLJIVOST KUPCA: Frost & Sullivan je naglasio odličan osećaj pripadnosti kupaca, visoku kvalitetu koju percipiraju u pristupačnoj i brzoj službi, kao i pozitivnu sliku koju imaju o brendu, kojima su vrlo lojalni.