EIE Himoinsa električni agregati (električni generatori, agregati za struju)

previous arrow
next arrow
PlayPause
ArrowArrow
Shadow
Slider

Električni agregati (električni generatori, agregati za struju)

Dizel električni agregati

Dizelski generatori su namenjeni za konstantno snabdevanje električnom energijom, vršne opterećenja ili kao rezervno snabdevanje električnom energijom za industrijski, komercijalni i rezidencijalni sektor (data centri, banke, bolnice, …). Himoinsa proizvodi dizel agregate u rasponu od 3 do 3.000 kVA – od prenosivih do teških verzija. Električni agregati su sigurno, pouzdano i dovoljno snažno snabdevanje električnom energijom na tržištu čija potražnja stalno raste.

Gasni električni agregati

Gasni agregati koji se koriste kao gorivo su prirodni gas, LPG, Syngas, CSG ili biogas – obezbeđuju kontinuirano napajanje koje značajno smanjuje emisije izduvnih gasova i čestica (CO i CO2), kao i smanjeni nivo buke na radu u poređenju sa dizel agregatima.

 

Industrijski električni agregati

Električna energija je stalno potrebna u današnjoj industriji. U industrijskom sektoru se svakodnevno stvara hiljade novih projekata. Predviđa se da će svetski industrijski sektor do 2020. godine porasti na 201.847 MW, od čega će 70% na neki način biti pokriveno industrijskim električnim agregatima (kao rezervno ili primarno napajanje).

Veliki električni agregati

Veliki agregati namenjeni su korisnicima koji imaju veliku osnovnu potrošnju električne energije, kao što su data centri, bolnice, finansijske ili telekomunikacione institucije (banke, telekomunikacije, …). Samo nekoliko minuta bez napajanja može prouzrokovati značajan gubitak novca ili ugroziti sigurnost i zdravlje ljudi. Snabdevači visokog napona su neophodni da bi obezbedili snage velikom broju potrošača energije, npr. U finansijskom ili centru za podatke u Frankfurtu ili Ženevi, ili da zamene primarni izvor električne energije u fabričkom održavanju kada se proizvodnja ne može zaustaviti.

Mobilni i super-tihi električni agregati za najam i posebne namene

Himoinsa električni agregati za najam su mešavina robusnosti i svestranosti koja zahteva iznajmljivač. Oprema mašine je dizajnirana tako da se može koristiti u različitim aplikacijama: gradilištima, rudarstvu i naftnom gasnom sektoru, festivalima, koncertima i događajima kao što su Svetsko prvenstvo, trke Formule 1, olimpijske igre … koje zahtevaju dodatnu električnu električnu energiju energiju u nekom vremenskom rasponu. Super-tihi agregati su dizajnirani na mestima gde je veoma važno da električni agregat na poslu ima nizak nivo spoljne buke, kao što je noćni radni prostor u naseljenom mjestu.

Srednje-naponski električni agregati

Srednji napon Himoinsa agregati se koriste kao povoljni i dokazani izvor električne energije u sektorima sa kritičnim performansama kao što su bolnice, rafinerije, petrohemije, industrija čelika ili proizvodnja električne energije.

Prenosni (prenosivi) električni agregati

Ključna karakteristika prenosivih agregata kompanije Himoinsa je što su jednostavni za korišćenje. Ovi agregati se koriste u domaćinstvima ili zanatima ili malim proizvodnim pogonima ili na radionicama i zato se posmatraju kako bi bili mali, lakši i jednostavniji za korišćenje. Himoinsa nudi 30 različitih modela snage od oko 3-10,5 kVA, od kojih se svi koriste visokokvalitetni mali dizel motori, Yanmar, Hatz ili Lombardini i, u zavisnosti od modela, imaju mogućnost ručnog ili električnog startovanja.