O nama

Ispod je tekst za uvod i predstavljanje a ovdje možete posjetiti web trgovinu!

HIMOINSA, dio Yanmar grupe, je globalna korporacija
koja dizajnira, proizvodi i distribuira opremu za proizvodnju električne energije, od dizelskih i plinskih električnih agregata (generatorski agregati ili generatorski setovi), rasvjetnih tornjeva i upravljačkih ploča do hibridnih generatora i električnih agregata koji su spremni za ugradnju u sustave solarne energije.

 

Proizvodi sve komponente električnih agregata u svojim tvornicama, kao što su generatori, motori, kućišta za zaštitu i vanjsku ugradnju i kontroleri. Svoja inženjerska znanja  primjenjuje na svaki projekt kako bi se dizajn proizvoda prilagodio specifičnim potrebama svakog projekta, nudeći tehničke konzultacije, studije izvedivosti i certifikate, čak i prije nego službene narudžbe . Sva ova proizvodna sposobnost daje tvrtki veliku fleksibilnost u proizvodnji i to znači da su proizvodi izrađeni po specifičnim zahtjevima po mjeri kupca s velikom fleksibilnošću za globalno tržište.

Himoinsa ima 11 podružnica širom svijeta, 8 proizvodnih centara i 1.000 zaposlenika koji svakodnevno blisko surađuju s više od 130 distributera širom svijeta.

Glavni izazov s kojim se suočava sektor proizvodnje električne energije nesumnjivo je smanjuje utjecaja na okoliš. Inovacija je ključna za ovu promjenu.

Ključ za HIMOINSA-u je biti što bliži klijentima i prilagoditi se onoliko koliko može.

HIMOINSA-ina je glavna snaga je to da je vertikalni proizvođač – tvrtka ima sposobnost proizvodnje svih komponenti električnih agregata. Svi dijelovi su savršeno integrirani, a konačni proizvod uvijek se tvornički ispituje prije isporuke, umanjujući potencijalne probleme prilikom puštanja u pogon.FROST & SULLIVAN ODALI SU PRIZNANJE HIMOINSA-i  NAGRADOM ZA VODEĆEG U RAZVOJNOJ IZVRSNOSTI ZA 2016. god.

Agencija za istraživanje tržišta Frost & Sullivan prepoznala je tvrtku zbog njene sposobnosti da postigne iznadprosječan i održiv rast, uz strategiju usmjerenu na kupce.

Žiri stručnjaka za istraživanje tržišta izdvojio je HIMOINSA-u od drugih proizvođača električnih agregata za postizanje nekih od najboljih rezultata u smislu rasta i suradnje s korisnicima i kupcima.

SPOSOBNOST INŽENJERINGA: “U odnosu na svoje konkurente, HIMOINSA je u stanju preuzeti posebne projekte koji zahtijevaju značajne promjene krajnjeg proizvoda, pokazujući snažnu inženjersku sposobnost kao i fleksibilnost proizvodnje”.

ZEMLJOPISNO ŠIRENJE  : “Otvaranje novih podružnica i tvornica daje tvrtki pravi pregled onoga što se događa na svakom od tržišta na kojima je prisutna.”

MEĐU NAJBOLJIH 5 VODEĆIH TVRTKI U EUROPI: Prema najnovijim istraživanjima tvrtke Frost & Sullivan, HIMOINSA je jedna od prvih pet vodećih tvrtki u industriji europskih generatora.

POVJERENJE KLIJENTA: Frost & Sullivan istaknuo je veliki osjećaj pripadnosti svojih korisnika i kupaca, visoku kvalitetu koju percipiraju u pristupačnoj i brzoj usluzi te pozitivan imidž robne marke, kojoj su vrlo lojalni.